ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΝΕΑΣ  ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ  ΣΤΟ  ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας δεξαμενής Βελεστίνου στη θέση Σκοπευτήριο.
Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΡΦ , ένα έργο πνοής για το Βελεστίνο και τους κατοίκους του, τίθεται επιτέλους σε λειτουργία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη νέα δεξαμενή ύδρευσης του Βελεστίνου που ξεκίνησε επί Δημαρχίας Κωνσταντίνου Κανάρη το 2000.
Σήμερα ως νέα Δημοτική αρχή ολοκληρώσαμε το τελευταίο στάδιο των απαιτούμενων εργασιών σύνδεσης καθώς και τον καθαρισμό των εσωτερικών δεξαμενών. Το συγκεκριμένο έργο τίθεται σε λειτουργία, με αποτέλεσμα την άμεση εξασφάλιση καλής και επαρκούς ποσότητας νερού στους δημότες του Βελεστίνου.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας δήλωσε ότι «Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, παρά τη μεγάλη στενότητα των οικονομικών, πετύχαμε συντονισμένα, οργανωμένα και με υπεύθυνο σχεδιασμό, αυτό που είχαμε βάλει στόχο να το φέρουμε εις πέρας.
Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα από τη ΔΕΥΑΡΦ και το Δήμο Ρήγα Φεραίου να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ορθολογική διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων της περιοχής μας, διότι πιστεύουμε ότι μόνο η δημόσια και διαφανή διαχείριση μπορεί να προωθήσει την προστασία των υδάτινων στρωμάτων και τη βιωσιμότητά τους, να προάγει την εξοικονόμηση νερού, την ορθολογικότερη χρήση του πόρου και την προστασία των δημοτών – καταναλωτών που χρησιμοποιούν το νερό.»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ κ. Αθ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Τρ. Γκογκινούδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών κ. Δημ. Παλληκάρης, η Πρόεδρος του Ν.Π Δ.Δ. κ. Βασ. Χατζοπούλου-Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου κ. Γεώργ. Παπατόλιας, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου κ. Χρ. Κολοκοτρώνης και ο Δημ. Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κορώνας και δημότες του Βελεστίνου.