Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου

CAM00258
CAM00247
WP_20150930_011
WP_20150930_009
Αγιασμοί τελέστηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς Βελεστίνου & Ριζομύλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, την Τρίτη 29-9-2015 & Τετάρτη 30-9-2015, αντίστοιχα. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών & Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δημήτρης Παλληκάρης.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου έδωσε τις ευχές του για ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Σταθμών στο προσωπικό, στους γονείς και στα μικρά παιδιά, τονίζοντας παράλληλα ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η δημοτική αρχή και η διοίκηση του Νομικού προσώπου προγραμματίζουν και υλοποιούν σειρά παρεμβάσεων σε κοινωνικές δομές του Δήμου, έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τον πολίτη και την εξυπηρέτηση των αναγκών του.
«Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει καταφέρει χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Νομικού Προσώπου, αλλά και των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, αυτοί να λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, προσφέροντας σε αρκετούς συμπολίτες μας την ευκαιρία τα παιδιά τους να απολαμβάνουν τις παροχές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου, αφού ευχήθηκε τόσο στο προσωπικό όσο και στα παιδιά, τόνισε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τα μικρά παιδιά και να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των δημοτών.