Αγιασμός νέου δικτύου ύδρευσης στο Μικρό Περιβολάκι

Αγιασμός νέου δικτύου ύδρευσης στο Μικρό Περιβολάκι

11 - Αντίγραφο        Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τέλεση αγιασμού του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Μικρού Περιβολακίου.
Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΡΦ, ένα έργο πνοής για το Μικρό Περιβολάκι και τους κατοίκους του, τίθεται επιτέλους σε λειτουργία. Συγκεκριμένα πρόκειται για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από σωλήνες αμιάντου στην τοπική κοινότητα Μικρού Περιβολακίου.
Σήμερα ως νέα δημοτική αρχή ολοκληρώσαμε με ιδίους πόρους το συγκεκριμένο έργο, του οποίου η μελέτη έγινε το 2004 αλλά το μεγαλύτερο μέρος του έργου και το πιο σημαντικό, δηλαδή οι εργασίες σύνδεσης παροχών του νέου δικτύου με τους καταναλωτές και η ανάλογη προμήθεια των υλικών για 150 παροχές ολοκληρώθηκε μέσα στο 2015.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας δήλωσε ότι «Σήμερα παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, παρά τη μεγάλη στενότητα των οικονομικών, πετύχαμε συντονισμένα, οργανωμένα και με υπεύθυνο σχεδιασμό, αυτό που είχαμε βάλει στόχο να το φέρουμε εις πέρας.
Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα από τη ΔΕΥΑΡΦ και το Δήμο Ρήγα Φεραίου να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ορθολογική διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων της περιοχής μας, διότι πιστεύουμε ότι μόνο η δημόσια και διαφανή διαχείριση μπορεί να προωθήσει την προστασία των υδάτινων στρωμάτων και τη βιωσιμότητά τους, να προάγει την εξοικονόμηση νερού, την ορθολογικότερη χρήση του πόρου και την προστασία των δημοτών – καταναλωτών που χρησιμοποιούν το νερό».
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Γ. Κίτσιος & Γ. Καλτσογιάννης, οι ιερείς του Δήμου μας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παλληκάρης και Κορώνας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ κ. Αθ. Βλάχος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα Βασ. Χατζοπούλου-Παπανικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στ. Χατζής, ο Πρόεδρος του Τ.Κ. Μικρού Περιβολακίου κ. Μ. Σδρούλιας, ο τοπικός σύμβουλος κ. Στ. Βουλάγκας και πλήθος κόσμου της τοπικής κοινότητας Μικρού Περιβολακίου.
 
Για να δειτε τις φωτοφραφιες της εκδήλωσης πατήστε εδώ