Συνάντηση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού

Συνάντηση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού

1
Το νέο διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού του Α/Δ Στεφανοβικείου, ταξίαρχο Ιωάννη Παπαναγνώστου, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016.
Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση του Δημάρχου με το νέο Διοικητή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, καλωσόρισε το νέο Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τις ευχές του για καλή επιτυχία. Τόνισε τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις της τοπικής κοινωνίας με το στρατό, ο οποίος λειτουργεί ως σημαντικός αρωγός προόδου για τον τόπο.
Ο Ταξίαρχος κ. Παπαναγνώστου ευχαρίστησε από την πλευρά τον δήμαρχο και δήλωσε ότι θεωρεί βέβαιο πως η συνεργασία του με τους φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι άψογη.
Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν από κοινού την πρόθεσή τους για τακτική επαφή και συνεργασία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος, ο Δήμαρχος προσέφερε στον Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Παπαναγνώστου εκδόσεις που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.
Και ο ταξίαρχος από την πλευρά του προσέφερε στο Δήμαρχο Ιστορικό Λεύκωμα της Αεροπορίας Στρατού.