2ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας

2ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας

1

2

3

4

5

6

7

7.1

8

9

10
11
12
13
15
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας την Κυριακή 29/05 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν νωρίς το πρωί την πλατεία Στεφανοβικείου όπου δόθηκε η εκκίνηση στις 09:00πμ. Υπήρξαν δύο διαδρομές, μία μικρή 4 χλμ για τους μικρούς μαθητές όπου το ευχάριστο του γεγονότος ήταν ότι το 80% των λιλιπούτειων ποδηλατών ήταν δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Η δεύτερη διαδρομή 47χλμ εναλλασσόμενου φυσικού τοπίου πάντα με την πανέμορφη Λίμνη Κάρλα να συντροφεύει τους ποδηλάτες. Μια μικρή ανάσα πήραν οι αθλητές στην πλατεία της Κερασιάς όπου η Τοπική Κοινότητα τους πρόσφερε κεράσια, νερά και χυμούς για να συνεχίσουν προς την επιστροφή. Ένα σύντομο πέρασμα από τα Κανάλια για να τερματίσουν στην πανέμορφη και καταπράσινη πλατεία Ριζομύλου όπου οι οργανωτές είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή για τους συμμετέχοντες. Η οργάνωση είχε αρωγό εκτός του Δήμου Ρήγα Φεραίου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Κίτσιος ήταν παρών και απηύθηνε ένα σύντομο χαιρετισμό.
Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δημήτριος Νασίκας που στην ολιγόλεπτη ομιλία του τόνισε την αξία του αθλητισμού στη ζωή μας και τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας παροτρύνοντας όσους δεν την έχουν επισκεφτεί να το πράξουν. Επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γκογκινούδης που ήταν και ο γενικός υπεύθυνος της διοργάνωσης τόνισε ότι ο στόχος της όλης εκδήλωσης είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να αναβαθμίζεται προκαλώντας όλο και περισσότερο κόσμο για συμμετοχή, διότι το ποδήλατο εκτός από μέσο άθλησης είναι και ένα χαμηλοδάπανο μέσο μεταφοράς. Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του Ριζομύλου κ. Ιβανούδης, ο Πρόεδρος του Στεφανοβικείου κ. Ακριβούσης, η Πρόεδρος της Κερασιάς κ. Χασιώτη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Ριζομύλου κ. Γκουγκούδης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβλέπτου κ. Γερογλή Γεωργία.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Β. Τζιότζιος & ΣΙΑ Ο.Ε. για τη σημαντική συμβολή της στους αγώνες με τη μεταφορά των ποδηλάτων.