Αγώνες στίβου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αγώνες στίβου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

DSC_0052_1
Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών αθλητών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου 2016 στο Εθνικό Στάδιο Βελεστίνου, αγώνες στίβου και εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου Βελεστίνου.
Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν για πρώτη φορά από το Δήμο Ρήγα Φεραίου, τον Γυμναστικό Σύλλογο Βελεστίνου και το ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Βελεστίνου κ. Ελευθέριος Πασσιάς, ο Πρόεδρος ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Αντώνης Χιώτης, εκπρόσωπος Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου κ. Γεώργιος Πάκος, εκπρόσωπος Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού κ. Άννα Βούλγαρη, εκπρόσωπος Αθλητικού Ομίλου Μαγνησίας κ. Γεώργιος Δίκαρος. εκπρόσωπος Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου κ. Παύλος Παρασκευόπουλος, και εκπρόσωπος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου κ. Κωνσταντίνος Κυριαζής, ο δρομέας από τη Λάρισα κ. Καρανικόλας, καθώς και πλήθος κόσμου.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 450 μικροί αθλητές ηλικίας από 5 έως 13 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε αγώνες δρόμου, ταχύτητας και αντοχής, άλματα και ρίψεις. Επίσης έλαβαν μέρος και ενήλικες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ρήγειο Δρόμο απόστασης 3km.
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας ανέφερε ότι: «Μέσα από δεκάδες αθλητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις άθλησης, προσφέρουμε την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας, με ασφάλεια και με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής να έλθουν πιο κοντά σ΄ έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, υγιεινό, αθλητικό και πολλαπλά ωφέλιμο. Τέλος, συνεχάρη τους μικρούς αθλητές που έλαβαν μέρος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός και ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές για την εξαιρετική συνεργασία.
Στην τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν μετάλλια σ΄ όλους τους συμμετέχοντες – αθλητές.
Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε εδώ