Επίσκεψη αποστολής της Αστυνομικής Διοίκησης της πόλης Vranje της Σερβίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Επίσκεψη αποστολής της Αστυνομικής Διοίκησης της πόλης Vranje της Σερβίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

DSC_0255 - Αντίγραφο
Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, αποστολή της Αστυνομικής Διοίκησης της πόλης Vranje της Σερβίας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκα Δημήτριο στα πλαίσια επίσκεψής τους στην περιοχές του Ν. Μαγνησίας κατά τις ημέρες 2 έως και 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο γραφείο του αφού προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου απόδοση παράλληλα και στη σέρβικη γλώσσα. Σκοπός τους η ολοκλήρωση των διαδικασιών αδελφοποίησης της Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την Διοίκηση της πόλης Vranje της Σερβίας.
Το γραφείο του Δημάρχου επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Αστυνομικός Διευθυντής του Α.Τ. Βελεστίνου, κ. Καρκαλής Στέφανος και ο Γραμματέας, κ. Παγώνης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Καραπατάκης Ιωάννης, η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Vranje της Σερβίας, κα Stoilkovic Dragana και ο Γραμματέας κ. Stoikovic Dragan και ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Μαγνησίας, κ. Παπανικολάου Γεώργιος. Ο Δήμαρχος, κ. Νασίκας Δημήτριος τόνισε μεταξύ άλλων «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και ενέργειες ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ιστορικότητα της περιοχής μας, καθώς ήδη έχει επιτευχθεί αδελφοποίηση του Δήμου μας με τον Δήμο της πόλης STARI GRAD της Σερβίας, η οποία αποτελεί άλλη μία ιστορική περιοχή που τιμά τον Εθνομάρτυρα μας Ρήγα Βελεστινλή.»
Κατόπιν, ακολούθησε γεύμα στο κέντρο «ΦΕΡΑΙ PALACE», όπου παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, Ταξίαρχος, κ. Τόλιας Ιωάννης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, κ. Καραϊσκος Βασίλειος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, κ. Ντιζές Γεώργιος, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, κ. Κουλούρης Αθανάσιος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Μαγνησίας, κ. Κακκές Βασίλειος.