Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη – Διαδημοτική Συνεργασία) στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη – Διαδημοτική Συνεργασία) στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη – Διαδημοτική Συνεργασία), καθώς και επιπλέον εγγεγραμμένων μελών.
Ο Δήμαρχος, κ. Νασίκας Δημήτριος, καλωσόρισε τα μέλη στο Βελεστίνο, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τόνισε «Είναι σημαντικό για εμάς σήμερα να σας φιλοξενούμε στον τόπο μας και να λαμβάνει χώρα η συνάντηση των μελών της ΔΕΠΑΝ, εδώ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά και με συνέπεια ως εκπρόσωποι των Δήμων μας στην πραγματοποίηση των στόχων της ΔΕΠΑΝ, προκειμένου να οδηγηθούμε σε αποτελέσματα ανάπτυξης και ενίσχυσης των υποδομών μας προς όφελος των δημοτών μας.»
Ακολούθησε συζήτηση και ανάλυση των στόχων της ΔΕΠΑΝ αλλά και των ήδη δράσεων της από το έτος 2015, έτος ίδρυσης της. Ο κ. Νασίκας Δημήτριος δώρισε στους φιλοξενούμενους βιβλία για τη ζωή και το έργο του Ρήγα Βελεστινλή και τη χάρτα του Ρήγα.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν:
Ο Δήμαρχος Δήμου Δράμας, κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος, Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝ, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Χονδροματίδης Γεώργιος, Α’ Αντιπρόεδρος, ο Δήμαρχος Ωρωπού, κ. Ρούσσης Θωμάς, Β’ Αντιπρόεδρος, ο Δήμαρχος Παγγαίου, κ. Αναστασιάδης Φίλιππος, Γραμματέας, ο Δήμαρχος Παιανίας, κ. Γκουντενούδης Χρήστος, μέλος Δ.Σ., ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτριος, μέλος Δ.Σ., ο Δήμαρχος Δήμου Καλαβρύτων, κ. Λαζουράς Γεώργιος, μέλος Δ.Σ., ο Δήμαρχος Δήμου Πλατανιάς, κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, μέλος Δ.Σ., ο Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα, κ. Γρυπιώτης Ιωάννης, μέλος της ΔΕΠΑΝ, ο Δήμαρχος Δήμου Νικολάου Σκουφά, κ. Γιαννούλης Ευστάθιος, μέλος της ΔΕΠΑΝ, η Αντιδήμαρχος Δήμου Νικολάου Σκουφά, κα. Βαβέτση Ροζίνα, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α Δράμας, κ. Καψημάλης Ιωάννης, μέλος της ΔΕΠΑΝ και ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας, κ. Χαλέβας Κωνσταντίνος.