Επικύρωση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με το σωματείο κινητικά αναπήρων Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

Επικύρωση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με το σωματείο κινητικά αναπήρων Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

raw
Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.30 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με το Σωματείο Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ».
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτριος και ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Σκρίμπας Ιωάννης. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον Πρόεδρο του Σωματείου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», κ. Μπέλο Πέτρο, τον Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, κ. Κωτούλα Αθανάσιο  και την Κοινωνική Λειτουργό, κα Μπριάζνα Θεοδώρα.
Σκοπός της συνεργασίας είναι η συλλογή από το ΚΕΠ Υγείας μέσω φορέων, συλλόγων, σχολικών μονάδων & δημοτών – κατοίκων της περιοχής από πλαστικά καπάκια τα οποία θα παραδίδονται στο Σωματείο για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Το πρώτο αμαξίδιο θα δοθεί από το Σωματείο προς εξυπηρέτηση των αναγκών του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου.
Έως τέλος του έτους θα διανεμηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες και τα δημοτικά και κοινοτικά κτίρια ειδικοί κάδοι από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να συλλέγονται καπάκια για τον ανωτέρω σκοπό.
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεισφέρει σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα που στόχο έχουν την κάλυψη βασικών αναγκών εξυπηρέτησης της καθημερινότητας του κάθε ατόμου. Με την πρωτοβουλία αυτή θα δοθεί «πνοή» ζωής σε κάθε πρόσωπο που αποζητά την ομαλή διαβίωση του δίχως διακρίσεις και στερήσεις. Άλλωστε βασικός στόχος του ΚΕΠ Υγείας είναι η ενίσχυση της προστασίας της υγείας μέσα από την ενημέρωση και τη δημιουργία υποδομών, συνεργασιών και δράσεων ανάλογου χαρακτήρα.
Καλείστε όλοι όσοι έχετε ήδη κάποια επαρκή ποσότητα αποθεμάτων να τα προσκομίσετε τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς αγροτικό όχημα του Δήμου θα βρίσκεται έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ Βελεστίνου για να τα συγκεντρώσει.