Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου με κοινωνικό χαρακτήρα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου με κοινωνικό χαρακτήρα

DSC_0821__1
Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22-12-2016 και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου με εισιτήριο σακούλες τροφίμων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Μικροί και μεγάλοι μουσικοί παρουσίασαν όχι μόνο χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και μελωδίες-τραγούδια από το πλούσιο ελληνικό πεντάγραμμο.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση στηρίζοντας τους μουσικούς του Δήμου αλλά και την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος και Παλληκάρης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Παπατόλιας Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Κολοκοτρώνης Χρήστος.
Ο Δήμαρχος, κ. Νασίκας Δημήτριος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και τόνισε την αξία της κοινωνικής προσφοράς ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών λέγοντας «Είναι σημαντικό να προσφέρουμε τη βοήθεια μας με όποιον τρόπο μπορούμε σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και στερούνται τα απαραίτητα για τη διαβίωση τους, ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο που για πολλούς συνδημότες μας το γιορτινό τραπέζι δεν είναι στρωμένο όπως στους υπολοίπους. Συγχαρητήρια στους δασκάλους της μουσικής σχολής και στα παιδιά που συμμετέχουν σε μια τέτοια εκδήλωση».
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τονίζοντας «Στόχος μας είναι μέσα από διαφορετικές εκδηλώσεις να μην αποσκοπούμε μόνο στην ψυχαγωγία μας αλλά να μεταφέρουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας. Αποτελούμε όλοι μαζί μέλη της ίδιας δημοτικής οικογένειας και οφείλουμε να συμπαραστεκόμαστε σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοτικά προβλήματα».