Δράση του ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου – Διαχείρισης άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Δράση του ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου – Διαχείρισης άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

2
1
Ακόμη μία δράση πραγματοποίησε το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στους μαθητές του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Βελεστίνου που αφορούσε την διαχείριση του άγχους και του stress των μαθητών εν όψη των προσεχών πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας κ. Κωτούλας Αθανάσιος προσφέρθηκε εθελοντικά και επισκέφθηκε τους μαθητές στις σχολικές τους μονάδες και πραγματοποίησαν την παραπάνω δράση.
Η διαδραστικότητα μεταξύ του κ. Κωτούλα και των μαθητών ήταν το κύριο χαρακτηριστικό προσδίδοντας έτσι μία ξεχωριστή νότα άμεσης επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων.
Ο υπεύθυνος του ΚΕ.Π Υγείας και δημοτικός σύμβουλος κ. Σκρίμπας  Ιωάννης ενημέρωσε τα παιδιά για το σκοπό λειτουργίας της δομής αυτής του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της σπουδαιότητας την πρόληψης, ευχαρίστησε τους μαθητές για το ενδιαφέρον που επέδειξαν, καθώς και τον κ. Κωτούλα Αθανάσιο για την εθελοντική του ανταπόκριση στην συγκεκριμένη δράση.
Αξίζει να σημειωθεί πως  το κλιμάκιο του ΚΕ.Π Υγείας θα επισκεφθεί και τους μαθητές του Λυκείου Καναλίων πραγματοποιώντας και σε αυτούς την παραπάνω δράση
Κλείνοντας ευχαριστήσαμε τους διευθυντές του Λυκείου Βελεστίνου κα. Μπούρα Μαρία και ΕΠΑΛ Βελεστίνου κ. Μαράτο Χρήστο για την θετική τους συμβολή.