Αναζητώντας τον Ήταυρο στις όχθες της Λίμνης Κάρλας

Αναζητώντας τον Ήταυρο στις όχθες της Λίμνης Κάρλας


Μια ξεχωριστή εξερεύνηση-αναζήτηση στην λίμνη Κάρλα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου με την δεύτερη πεζοπορία του ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Το ξεκίνημα έγινε στον βυζαντινό ναό του Αγίου Νικολάου όπου οι συμμετέχοντες αφού επισκέφθηκαν το εσωτερικό του ναού και ενημερώθηκαν για την ιστορία του.   Στην συνέχεια διένυσαν μια απόσταση 15 χιλιομέτρων σε ένα ανοιξιάτικο πρωινό στις όχθες της λίμνης Κάρλας απολαμβάνοντας το περιβάλλον και της ομορφιές της. Κατέληξαν στο μουσείο των Καναλίων ΚΕΜΕΒΟ όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ κος Γκανάτσιος Σωτήρης και η κα Σταματία Μωραϊτη, οι οποίοι παρουσίασαν πλήρως την ιστορία της Λίμνης και ξενάγησαν τον κόσμο στο μουσείο.
Μπορεί ο στόχος να μην επετεύχθη και να μην βρέθηκε ο Ήταυρος το σίγουρο όμως είναι πως καθιερώνονται οι εξερευνήσεις του τόπου μας μέσω διοργανώσεων ανάλογων περιπατητικών δραστηριοτήτων από το ΚΕ.Π. Υγείας του δήμου Ρήγα Φεραίου.
Να ευχαριστήσουμε το Μουσικό Βαγόνι για την κάλυψη της πεζοπορίας και τον Βασίλη Σιουμουρέκη όπου συμμετείχε για δεύτερη φορά σε αυτή καλύπτοντας την με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Ραντεβού στην επόμενη εξόρμηση…
Δείτε φωτογραφίες εδώ