Συνάντηση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το Νέο Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού Στεφανοβικείου

Συνάντηση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το Νέο Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού Στεφανοβικείου
Το νέο Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού του Στεφανοβικείου, ταξίαρχο Γεώργιο Ματζουράνη, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.
Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση του Δημάρχου με το νέο Διοικητή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, καλωσόρισε το νέο Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη. Τόνισε τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις της τοπικής κοινωνίας με το στρατό, ο οποίος λειτουργεί ως σημαντικός αρωγός προόδου για τον τόπο.
Ο Ταξίαρχος κ. Ματζουράνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δήλωσε ότι θεωρεί βέβαιο πως η συνεργασία του με τους φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι άψογη.
Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν από κοινού την πρόθεσή τους για τακτική επαφή και συνεργασία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο πρώην Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Δημήτριος Παλληκάρης, ο οποίος συζήτησε με το νέο Διοικητή για θέματα πολιτικής προστασίας.
Τέλος, ο Δήμαρχος προσέφερε στον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Ματζουράνη βιβλία που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.