Τίμησαν τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, κ. Νικήτα Πρίντζο ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και επιτροπή του Δήμου

Τίμησαν τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, κ. Νικήτα Πρίντζο ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και επιτροπή του Δήμου

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτριος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ Κορώνα Ιωάννη, Παπαϊωάννου Ιωάννη, Χατζή Σταύρο και Ρομφαία Απόστολο καθώς και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βελεστίνου κ. Παπατόλια Γεώργιο επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζο, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τη σημαντική και έμπρακτη προσφορά του στο Δήμο. Τον τίμησαν δωρίζοντας του έναν μοναδικό πίνακα με τη μορφή του Ρήγα Βελεστινλή φιλοτεχνημένο από ντόπιο λαϊκό ζωγράφο.
Πολύτιμη υπήρξε η προσφορά του κ. Πρίντζου για το Δήμο, καθώς ο ίδιος τη χρονιά που πέρασε απένειμε υποτροφίες σε φοιτητές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, δίνοντας τους οικονομική ανάσα στην αντιμετώπιση των δαπανών φοίτησης, δώρισε ένα ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου το οποίο εξυπηρετεί τις ιατρικές ανάγκες όλων των δημοτών και παραχώρησε γάλατα και διατακτικές σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς δημότες χαρίζοντας τους το χαμόγελο και την ελπίδα.
Επίσης, με δωρεά της ΕΑΣ Βόλου δόθηκε στο Δήμο ο χώρος όπου βρίσκεται το αμαξοστάσιο και έχει λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα χώρου φύλαξης των οχημάτων του Δήμου.
Όλα τα ανωτέρω αποτέλεσαν δώρα ζωής, τόσο για το Δήμο όσο και για τον κάθε δημότη ατομικά, καλύπτοντας ένα μεγάλο κομμάτι βασικών βιοτικών και καθημερινών αναγκών.
Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ. Πρίντζο τον ευχαρίστησε λέγοντας «Σας οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την πολύτιμη δωρεά και τη θαυμαστή συνεισφορά σας στο Δήμο μας. Η έμπρακτη παρουσία και προσφορά σας ενισχύει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, ιδιαίτερα σε μία εποχή όχι μόνο οικονομικής κρίσης και έλλειψης βασικών πόρων διαβίωσης αλλά και εμφανούς έλλειψης αξιών και αρχών.
Σας ευχαριστούμε που αποτελείτε για εμάς ζωντανό παράδειγμα, ανιδιοτέλειας, αλληλοβοήθειας και συνεχούς ανιδιοτελούς κοινωνικής υποστήριξης της τοπικής μας κοινωνίας».