Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου για μείωση δημοτικών τελών στους τρίτεκνους

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου για μείωση δημοτικών τελών στους τρίτεκνους


 
Τη μείωση δημοτικών τελών στους Τρίτεκνους αποφάσισε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με την υπ΄ αριθ. 135/2017 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, βάσει του άρθρου 13 Ν. 4368/2016 που ορίζει ότι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του αριθμού των μελών του, είναι η δυνατή η μείωση δημοτικών φόρων για τους τρίτεκνους.
Ήδη στις 15 Ιουνίου 2017 ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτριο Νασίκα, όπου ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η μείωση των δημοτικών τελών και ο Δήμαρχος είχε επισημάνει τη διάθεση του Δήμου για συνεργασία με το Σύλλογο προς την προώθηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν τους τρίτεκνους.
Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Νασίκας αναφέρθηκε σχετικά «Με τη μείωση των τελών στηρίζουμε έμπρακτα τις τρίτεκνες οικογένειες να ανταπεξέλθουν στην οικονομική δυσπραγία της εποχής. Προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό κάθε οικονομικά και κοινωνικά ευαίσθητης ομάδας του Δήμου και να παρέχουμε αξιοπρεπείς δομές και υπηρεσίες σε όποιον έχει ανάγκη».