Παραμονή των τελών στις ίδιες τιμές για το έτος 2018 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Παραμονή των τελών στις ίδιες τιμές για το έτος 2018 στο  Δήμο Ρήγα Φεραίου


Ως έχουν παραμένουν τα δημοτικά τέλη για το έτος 2018 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, όπως αποφασίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της 20ης Οκτωβρίου 2017.
Τονίζεται ότι με τη συνένωση των Δήμων με τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», όλα τα τοπικά διαμερίσματα έπρεπε να έχουν τα ίδια τέλη, καθώς υπήρχε διαφορά μεταξύ των διαμερισμάτων διαφορετικών δήμων και κοινοτήτων που συνενώνονταν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στους δημότες λόγω της μη ίσης καταβολής τελών, όπου ορισμένοι δημότες κατέβαλλαν και άλλοι όχι. Η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου αντιμετώπισε από την αρχή το συγκεκριμένο ζήτημα με την ανάλογη υπευθυνότητα και σοβαρότητα που απαιτούνταν  και προχώρησε σε εξομοίωση των τελών του Δήμου σε όλα τα διαμερίσματα του βάζοντας τέλος στην προηγούμενη ανισοκατανομή των τελών.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας τόνισε «λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία και τη δυσπραγία των δημοτών να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες, το Δ.Σ. αποφάσισε την παραμονή των δημοτικών τελών στις ίδιες τιμές για το έτος 2018. Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της έθεσε ως έναν από τους στόχους ορθής λειτουργίας του Δήμου και ίσης αντιμετώπισης  μεταξύ των δημοτών, την εξομοίωση των τελών σε όλο τον Δήμο Ρήγα Φεραίου αποκαθιστώντας την άδικη και άνιση μεταχείριση που προϋπήρχε».