Θεατρικές Παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου

Θεατρικές Παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου


Την κωμωδία των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» παρουσιάζει η Θεατρική ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου «Αειράνη».
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, καθώς και το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ώρα 21.00.
Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου δραστηριοποιείται από το 2013 έως σήμερα με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις στο ενεργητικό της. Το όνομα «ΑΕΙΡΑΝΗ» υιοθετήθηκε από την ομάδα τη φετινή χρονιά, έτος 2018 και σημαίνει «Πηγή που συνεχώς ρέει». Το συγκεκριμένο όνομα αναφέρεται στο 4ο φύλλο της Χάρτας του Ρήγα Βελεστινλή και συγκεκριμένα στην επιπεδογραφία του Βελεστίνου ως πηγάδι.
Ο Ρήγας έδινε μεγάλη σημασία στη δυναμική του θεάτρου, γνωρίζοντας τη μεγάλη παιδευτική του σημασία. Ο ίδιος έγραψε δύο θεατρικά έργα, τα «ΟΛΥΜΠΙΑ» και τη «Βοσκοπούλα των Άλπεων».
Την ομάδα απαρτίζουν οι κάτωθι: Νίκος Αλεξίου, Μπάμπης Αραμπατζής, Ντιάνα Λούις, Νίκος Μακρής, Δημήτρης Μπαντέκας, Ράνια Μπομπότη, Θανάσης Νέμτσας, Στάθης Πολίτης, Στεφανία Πολίτη, Γιώργος Σπανδώνης, Ηλίας Σπανδώνης, Νίκη Τσίτση, Γιώργος Τσιάρας, Παναγιώτα Νέμτσα και Τζένη Νταρνταγάνη.