Θεατρικές Παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου

Θεατρικές Παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις προγραμματισμένες παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, καθώς και το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Η ομάδα παρουσίασε την κωμωδία των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες». Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και δυνατό το χειροκρότημα που επιβράβευσε την άριστη σκηνοθεσία και υποκριτική των μελών της ομάδας, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.
Οι συντελεστές της ευχαριστούν πολύ όλο τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του και στήριξε γι’ άλλη μια χρονιά την προσπάθειά τους. Ευχαριστούν το Δήμο Ρήγα Φεραίου και τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Νασίκα που είναι πάντα στο πλευρό τους.
Οι συναντήσεις της Θεατρικής Ομάδας μας θα ξεκινήσουν και πάλι από Σεπτέμβρη. Περιμένουν με χαρά να καλωσορίσουν και νέα μέλη στην ομάδα τους.
Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη αυτής της όμορφης θεατρικής παρέας μπορούν να επικοινωνούν στη σελίδα τους στο facebook, «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΕΙΡΑΝΗ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ».