Παροχές υγείας στους ποδοσφαιριστές από το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Παροχές υγείας στους ποδοσφαιριστές  από το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την διενέργεια μια σειρά προληπτικών ιατρικών εξετάσεων για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της περιοχής μας, εξασφάλισε το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου μέσω του δικτύου συνεργατών του.

Συγκεκριμένα η Γενική κλινική στον Βόλο «ΑΝΑΣΑ» και το Κέντρο Αποκατάστασης «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων του δήμου μας (Ρήγας Φεραίος, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Αστέρας Ριζομύλου και Απόλλωνα Καναλίων) μέσω ενός προγράμματος με ειδική τιμολογιακή εκπτωτική πολιτική ενισχύοντας την δράση του ΚΕ.Π. Υγείας υπέρ της πρόληψης στον χώρο του αθλητισμού.

Σε συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος του ΚΕ.Π. Υγείας-δημοτικός σύμβουλος κ. Σκρίμπας Ιωάννης με μέλη των ΔΣ των τεσσάρων ομάδων τους παρέδωσε τις κάρτες υγείας των παικτών και τους ενημέρωσε για τα οφέλη της συγκεκριμένης δράσης.

Επίσης τόνισε τα εξής: «Ο στόχος μας είναι να επωφελούνται από τις ενέργειες μας όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας. Σήμερα έχοντας υπ΄ όψιν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, προσπαθήσαμε να συμβάλουμε με το παραπάνω τρόπο. Η εξασφάλιση της υγείας και της καλής φυσικής κατάστασης των παικτών όλων των ομάδων του δήμου μας είναι πρωταρχικός μας στόχος και τον κατακτούμε με την βοήθεια των συνεργατών του ΚΕ.Π Υγείας».

Κλείνοντας την συνάντηση τους ευχήθηκε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις.