9η πεζοπορία διοργανώνει το ΚΕ.Π Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 10:00 πμ

9η πεζοπορία διοργανώνει  το ΚΕ.Π Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 10:00 πμ


Την 9η πεζοπορία διοργανώνει  το ΚΕ.Π Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με ξεναγούς τους συλλόγους της περιοχής τον πολιτιστικό σύλλογο Κεραμιδίου και τον περιπατητικό σύλλογο «Η Αρχαία Κασθαναία» συνδέοντας αυτή την φορά την διαδρομή μεταξύ δύο όμορων Νομών.
Σας προσκαλεί λοιπόν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 10:00 πμ. (στην είσοδο Κεραμιδίου-parking) για να εξερευνήσουμε τις ομορφιές της φύσης και εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες (με την βοήθεια του καιρού) να απολαύσουμε μια από τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί ξεκινώντας  από το Κεραμίδι συνεχίζοντας από καλντερίμι προς την περιοχή Μεταλλείο και καταλήγοντας στο Ρακοπόταμο απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η περιοχή συνδυάζει την ομορφιά της θάλασσας με τους πανέμορφους καταρράκτες στην διαδρομή του χειμάρρου. Επίσης η ήρεμη αμμουδιά σε συνδυασμό με το βραχώδες τοπίο προσφέρει στους επισκέπτες πεζοπόρους τις ιδανικές συνθήκες για κολύμπι. Η διαδρομή στο σύνολο της με την επιστροφή θα διαρκέσει περίπου τέσσερες ώρες, δηλώσεις συμμετοχής στο 2425024290.
P.s. Μην ξεχάσετε: Σταθερά παπούτσια, καπελάκι, νερό, μαγιό και καλή διάθεση.