Συνάντηση Αντιδημάρχου Ρήγα Φεραίου με Τοπικούς Συλλόγους

Συνάντηση Αντιδημάρχου Ρήγα Φεραίου με Τοπικούς Συλλόγους


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 του Αντιδημάρχου Ρήγα Φεραίου, κ. Νικόλαου Πρίντζου με όλους τους τοπικούς Συλλόγους του Δήμου, μετά από πρόσκληση του ίδιου, ενόψει της προετοιμασίας των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Βελεστίνου.
Η υνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα συνεργασίας. Συζητήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για το έτος 2018 και η διαμόρφωση του προγράμματος αυτών, οι οποίες θα αποτελέσουν συνδιοργάνωση του Δήμου και των συλλόγων.
Συμμετείχαν όλοι οι τοπικοί παραδοσιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι και σύλλογοι νεολαίας της Δ.Κ. Βελεστίνου και των Τ.Κ. Στεφανοβικείου, Ριζομύλου, Αγίου Γεωργίου, Καναλίων, Κερασιάς, Κεραμιδίου, Βενέτου και Αερινού.
Ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νίκος Πρίντζος αναφέρθηκε: «Η συνεργασία μας με τους τοπικούς συλλόγους είναι άριστη και αυτό επιθυμούμε ως δημοτική αρχή, καθώς αποτελούν τον κορμό των πολιτιστικών δράσεων της περιοχής μας. Για εμάς είναι σημαντικό κάθε διοργάνωση να πραγματοποιείται με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία των δημοτών μας, γι’αυτό και πραγματοποιούμε σε κάθε εορταστική περίοδο συναντήσεις με τους συλλόγους. Ο δήμος ενισχύει με κάθε δυνατό μέσο τη δραστηριοποίηση τους και προσπαθεί πάντα να ικανοποιεί τα αίτημα τους σχετικά με την παροχή υλικών και άλλων υπηρεσιών, προκειμένου κάθε διοργάνωση να έχει ένα άψογο αποτέλεσμα».