ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου έχει βάλει στόχο την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών καθώς και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της. Με γνώμονα τα παραπάνω βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη 3 μεγάλα έργα:

  1. Ολοκληρωμένο σύστημα τηλεμετρίας και αυτοματισμών δικτύου ύδρευσης (ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ), Προϋπολογισμού 2.5 εκ. ευρώ
  2. Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Αγ.Γεωργίου και Αερινού και αγωγών μεταφοράς, Προϋπολογισμού 2.5 εκ. ευρώ
  3. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης ΤΚ Κεραμιδίου, συνολικού Προϋπολογισμού 1.5 εκ. ευρώ

Το έργο της ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ αφορά όλο  το Δήμο Ρήγα Φεραίου και αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και αυτοματισμό του δικτύου ύδρευσης. Μέσα σ΄αυτό το πλαίσιο γίνεται αντικατάσταση των παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα». Προκειμένου να γίνει αυτή η διαδικασία ήταν επιβεβλημένη η προεργασία από τους τεχνικούς της ΔΕΥΑΡΦ ώστε να γίνει από τον ανάδοχο η τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων. Ήδη έχει γίνει αντικατάσταση στον οικισμό της Χλόης, στις εργατικές κατοικίες και σε μεγάλο μέρος του Βελεστίνου. Η αποκατάσταση των οποιοδήποτε βλαβών και παρεμβάσεων στα φρεάτια θα γίνει άμεσα από τους τεχνικούς (ξεκίνησαν κιόλας οι εργασίες).

Παρακαλούμε τους δημότες να δείξουν κατανόηση και λίγη ακόμη υπομονή ώστε να ολοκληρωθεί το τεράστιο αυτό έργο προϋπολογισμού 2.500.000,00 ευρώ.

Η περάτωση του θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας σωστής διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης  καθώς μας παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού των διαρροών και παρακολούθησης της λειτουργίας του.

Σας θέλουμε σύμμαχο στην προσπάθεια μας ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να έχουμε ΤΟ ΝΕΡΟ που μας αξίζει.