ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

 

Αγαπώ τον τόπο μου σημαίνει “ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ”

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία η Απογραφή Πληθυσμού και Κατοικιών στο Δήμο Ρήγα Φεραίου (Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Δημάρχου – 2425350211).
Η συγκεκριμένη δράση γίνεται ανά δεκαετία και από αυτήν καθορίζεται το ύψος της χρηματοδότησης του Δήμου μας από την Πολιτεία. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας η συγκεκριμένη απογραφή του 2021 μας δίνει την δυνατότητα για την απορρόφηση περισσότερων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ανάπτυξη περισσότερων υποδομών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Απογραφόμαστε στο τόπο μας και με την παρουσία μας είμαστε οι πρωταγωνιστές στο μέλλον που θέλουμε να διαμορφώσουμε.

Απογραφόμαστε στο τόπο μας γιατί εδώ είναι τα σπίτια μας, εδώ οι οικογένειές μας.

Απογραφόμαστε στον τόπο μας ωστε ο Δήμος να έχει ικανές χρηματοδοτήσεις για έργα που είναι αναγκαία όπως, οδοποιία, αγροτικοί δρόμοι κ.λπ..

Απογραφείτε όχι μόνο εσείς αλλά να προτρέψετε και όσους διαμένουν στο Δήμο να σπεύσουν να απογραφούν γιατί αυτό θα είναι προς όφελος όλων των κατοίκων του Δήμου μας.

Αγαπώ τον τόπο μου σημαίνει: “ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ”

Οφείλουμε όλοι μας να συνεργαστούμε με τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ “ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ”
Ο δήμος εφιστά την προσοχή των δημοτών: “Οι απογραφείς δεν θα σας ζητήσουν ποτέ να εισέλθουν σε χώρους της οικίας σας, ούτε αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς. Αν κάποιος σας ζητά αυτά δεν είναι απογραφέας!”.