ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ- ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 – ΩΡΕΣ 10.00π.μ. – 12.30μ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ- ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 – ΩΡΕΣ 10.00π.μ. – 12.30μ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ- ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 – ΩΡΕΣ 10.00π.μ. – 12.30μ.
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 01/04/2022 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
Η διανομή θα γίνει την Παρασκευή 01/04/2022 και ώρα:
10:00 – 12:30 στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου
τηλ. Επικ. 2425023794.
Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.
Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τυρί φέτα, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης & μωρομάντηλα.
Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.
Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μάσκας κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελουμένων στο χώρο της διανομής.