Μήνυμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

nasikasdimitrios
Θέλω να ευχηθώ σε κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια που συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις, καλή επιτυχία και δύναμη στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Μετά τη δωδεκάχρονη πορεία σας στα σχολεία, οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής, αλλά και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Μη σταματήσετε ποτέ να αγωνίζεστε και να προσπαθείτε, γιατί η προσπάθεια και ο αγώνας πάντοτε ανταμείβονται.

Ως εκπαιδευτικός που υπηρέτησα σε σχολεία του Δήμου μας, σας υπενθυμίζω ότι η γνώση είναι το καλύτερο εφόδιο, η καλύτερη επένδυση, για να αλλάξουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και την κοινωνία στο σύνολό της.
Θέλω πρώτα από όλα να συγχαρώ εσάς για την προσπάθειά σας, τις οικογένειες σας για την υποστήριξη και τους δασκάλους για την βοήθεια που σας παρείχαν όλο αυτό το διάστημα και για τα εφόδια που σας έδωσαν για μια νέα αρχή.
Να έχετε δύναμη, αυτοπεποίθηση, υπομονή, ώστε οι ελπίδες και τα όνειρα σας να ευδοκιμήσουν.
Εύχομαι ολόψυχα, να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει όχι μόνο στις εξετάσεις αλλά και στη ζωή που μόλις τώρα αρχίζει να ανοίγεται μπροστά σας.