Ευχαριστίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς την Ε.Α.Σ. Βόλου

Ευχαριστίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς την Ε.Α.Σ. Βόλου

ΕΒΟΛ
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας στέλνοντας ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κο Νικήτα Πρίντζο, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη χορήγηση διατακτικών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου αξίας 50€ σε 250 απόρους και αναξιοπαθούντες δημότες, για την αγορά ειδών τροφίμων.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου έχοντας μια μακραίωνη ιστορία με έτος ίδρυσης το 1926 και επέκταση της δράσης του, ως γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ από το 1952 με αντικείμενο τη συγκέντρωση, επεξεργασία και διάθεση του γάλακτος και των προϊόντων του στην τοπική αγορά και όχι μόνο, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ανθρώπινη πλευρά του.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «η απόφαση αυτή αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση του συνεταιρισμού, φανερώνει την αμέριστη αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το δήμο μας γιατί έτσι στηρίζεται η προσπάθειά μας.
        Μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καλούμαστε εκ των πραγμάτων να διαδραματίσουμε έναν ευρύτερο ρόλο και να καλύψουμε ακόμη μεγαλύτερα κενά. Οφείλουμε να οικοδομήσουμε ένα συγκροτημένο δίκτυο αλληλεγγύης και το χρέος μας για συνεργασία με φορείς του ιδιωτικού τομέα, και εν γένει με όσους προσφέρονται, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, την ώρα που τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας διαρκώς λιγοστεύουν.
       Η δωρεά αυτή έρχεται την κατάλληλη στιγμή και ενισχύει την προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε ευρύτερες συνεργασίες, προκειμένου να υποστηρίξουμε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου μας».
Επιπλέον για το μήνα Δεκέμβριο η ΕΑΣ Βόλου προσφέρει 24 φιάλες γάλα τρεις φορές την εβδομάδα, οι οποίες διατίθενται στις άπορες οικογένειες του Δήμου μας, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».