Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πεζόδρομο Βελεστίνου

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πεζόδρομο Βελεστίνου

1
Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 12/12/2015 σηματοδοτήθηκε η έναρξη της εορταστικής περιόδου από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτριο Νασίκα στον κατάμεστο Πεζόδρομο του Βελεστίνου, όπου μικροί και μεγάλοι έδωσαν δυναμικό παρόν έχοντας την ευκαιρία να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο ουρανός φώτισε.
Παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη την εκδήλωση. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου, τα παιδιά από την χορωδία μουσικής των ΚΔΑΠ και το τμήμα ρυθμός και κίνηση των ΚΔΑΠ με το χορευτικό δρώμενο «Νεράιδες των Χριστουγέννων».
Ο Δήμαρχος μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και αφού ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, συντελεστές, φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες που παραβρέθηκαν, συνεργάστηκαν και συνεισέφεραν στην οργάνωση των εκδηλώσεων.
 
Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε εδώ