Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας από τη δημοτική αρχή στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας από τη δημοτική αρχή στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

1
Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ Δημήτρη Νασίκα, το Σάββατο 12-12-2015, στον κατάμεστο Πεζόδρομο του Βελεστίνου, όπου μικροί και μεγάλοι έδωσαν δυναμικό παρόν έχοντας την ευκαιρία να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο ουρανός φώτισε.
Παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη την εκδήλωση. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν, η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, τα παιδιά από την χορωδία μουσικής των ΚΔΑΠ και το τμήμα ρυθμός και κίνηση των ΚΔΑΠ με το χορευτικό δρώμενο «Νεράιδες των Χριστουγέννων» που ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους ενώ μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από τον όμορφο στολισμό.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας δίνοντας το σύνθημα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας σε όλον τον κόσμο και αφού ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, συντελεστές, φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες που παραβρέθηκαν, συνεργάστηκαν και συνεισέφεραν στην οργάνωση των εκδηλώσεων.
Τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα έχουν εορταστικό χρώμα και πιστεύουμε ότι η περιοχή μας θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική, όχι μόνο για τους δημότες αλλά και για τους επισκέπτες.
Στηρίζουμε έτσι έμμεσα και την τοπική αγορά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές άλλων πόλεων και που πρέπει να στηρίξουμε όλοι ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη για όλους συγκυρία.
Επίσης ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Βόλου και τον μαέστρο κ. Βασίλειο Τασιούδη, καθώς και τα παιδιά των ΚΔΑΠ.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Αργύρης Κοπάνας, Γεώργιος Κίτσιος και Δημήτριος Λουφόπουλος, η αντιδήμαρχος Βόλου κ. Μίνα Καλογήρου, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό με ευχές στους δημότες Ρήγα Φεραίου.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Δημ. Νασίκας συνοδεία Αντιδημάρχων και συνεργατών του επισκέφθηκε τα καταστήματα του πεζόδρομου προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους επιχειρηματίες της πόλης του Βελεστίνου.