Μήνυμα Δημάρχου

Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου και σας καλώ να περιηγηθείτε στον διαδικτυακό μας χώρο για να γνωρίσετε την πλούσια σε ιστορία και παραδόσεις περιοχή μας.

Σας καλωσορίζω στο Δήμο Ρήγα Φεραίου που κάθε μέρα όλο και περισσότερο επιδιώκουμε να τον μεταμορφώσουμε σ’ έναν τόπο ανάπτυξης και ευημερίας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συνεχής αναβάθμιση των μηχανισμών ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του πολίτη.

Μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών και της πληροφορικής δημιουργούμε ένα δίαυλο επικοινωνίας όχι μόνο με τους δημότες αλλά και με τους επισκέπτες ανά τον κόσμο. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πολίτη όπως επίσης και η γνωριμία των επισκεπτών με την περιοχή μας, τους ανθρώπους της, τις ποικίλες ομορφιές της, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Είναι όλα αυτά που συνθέτουν τον πολιτισμό του Δήμου μας.

Η παρουσία σας στον διαδικτυακό μας τόπο μας τιμά ιδιαίτερα. Θα είναι χαρά να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τα ενδιαφέροντά σας, πολλαπλασιάζοντας τις διαθέσιμες πληροφορίες που ήδη έχετε για την περιοχή μας. Θέτουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη και επιχειρούμε ο τόπος μας μας να είναι πρωτοπόρος στην on line εξυπηρέτηση.

Καλή περιήγηση!

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Στ. Νασίκας

Add Comment