Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων  του Δήμου Ρήγα Φεραίου

24574310653_558ac59312_o
Μέσα σε ιδιαίτερα αισιόδοξη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία δεκάδων εργαζομένων και φίλων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/2/2016 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο κέντρο «Το Περιβόλι» (Αφοι Κουβάτα) στο Βελεστίνο, με τη συνοδεία ορχήστρας υπό τη διεύθυνση κ. Β. Σαλαγά και της Μουσικής Σχολής του Δήμου.
Στην όμορφη αυτή συνάντηση, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κος Δημήτρης Νασίκας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και προσωπική επιτυχία τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.
Το φλουρί της πίτας, έπειτα από κλήρωση μεταξύ των εργαζομένων ανέδειξε τυχερό τον υπάλληλο του Δήμου κ. Δημήτριο Τσουκαντάνα, ο οποίος κέρδισε 5 ημέρες άδεια και μια σειρά βιβλίων που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.
Η εκδήλωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας την αμφίδρομη σχέση κατανόησης και συναντίληψης που διακατέχει δημοτική αρχή και προσωπικού του Δήμου ενώ ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας στην ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής αρχής και στο πλαίσιο που πρέπει να διέπει τη λειτουργία του Δήμου, υπογραμμίζοντας με σαφέστατο τρόπο, τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι υπάλληλοι ως προς την εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και την απόδοση δημοτικού έργου προς όφελος της περιοχής.
Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου τόνισε ότι «ο Δήμος μας δεν πρόκειται να υποστείλει τη σημαία της διεκδίκησης, αλλά ούτε και την σημαία της ετοιμότητας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανταπόκρισης στα αιτήματα των πολιτών.
Θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις τον θεσμό που μας επέλεξαν οι πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου για να υπηρετήσουμε.
Παρά τα προβλήματα δεν παραιτούμαστε, μας έδωσαν οι πολίτες την εντολή να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για το Δήμο μας και αυτό κάνουμε» σημείωσε επίσης ο κ. Νασίκας.
Συνεχίζοντας ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους τόνισε «Με όλες μας τις δυνάμεις περιφρουρούμε και έχουμε στόχο να αυξήσουμε τις κοινωνικές μας παροχές και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε δυναμικά τη μάχη μαζί με τους Δημότες μας ενάντια σε μέτρα άδικα. Υιοθετούμε δράσεις που αποτελούν μέσα υπεράσπισης και στήριξης του επιπέδου ζωής και της αξιοπρέπειας των κατοίκων της περιοχής μας».
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, έχει μέλλον. Ένα μέλλον ζωντανό και δημιουργικό με όραμα και ελπίδα το οποίο θα χτίσουμε όλοι μαζί. Αυτή είναι η πίστη μας, αυτή είναι η γραμμή μας αυτές είναι οι αρχές μας και θα συνεχίσουμε με συνέπεια πάνω σ’ αυτές τις αρχές.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, αντιδημάρχους, προέδρους και Δημοτικούς Συμβούλους γιατί παρά τις δυσκολίες στέκονται όρθιοι αγωνιζόμενοι μέρα – νύχτα προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα σοβαρά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υποχρηματοδότηση των Δήμων. Κυρίως όμως να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου γιατί, παρά το γεγονός ότι οι αποδοχές τους έχουν μειωθεί δραματικά, συνεχίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη να υπηρετούν με πίστη τους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Για εμάς οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν είναι απλά υπάλληλοι αλλά οι καθημερινοί συνεργάτες και συνομιλητές προκειμένου το πρόγραμμά μας και το έργο μας να είναι ωφέλιμο και αποτελεσματικό προς όφελος των δημοτών.
Τους ευχαριστώ για την αυταπάρνηση και την αφοσίωση στην παραγωγή δημοτικού έργου και τους διαβεβαιώνω ότι η δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα τους.»
Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Αιδ. πατήρ Γεώργιος Αλεξίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: Αντιδήμαρχοι Διοικητικών κ. Τρ. Γκογκινούδης, Οικονομικών κ. Χρ. Παπαρούνας, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημ. Παλληκάρης, Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Ι. Κορώνας, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Βασ. Χατζοπούλου-Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ κ. Αθ. Βλάχος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Απ. Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Βελεστίνου κ. Γ. Παπατόλιας, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. κ. Χρ. Κολοκοτρώνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Στεφανοβικείου κ. Β. Ακριβούσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ριζομύλου κ. Γ. Ιβανούδη και η Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Κερασιάς κ. Αντ. Χασιώτη.
 
Για να δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε εδώ