Μήνυμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Στ. Νασίκα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Μήνυμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Στ. Νασίκα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

foto_8_marti (1)
Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα η 8η Μαρτίου, κάθε χρόνο τιμούμε τους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών, για το δικαίωμα συμμετοχής τους με ίσους όρους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.
Η παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μας υπενθυμίζει την ανάγκη για ουσιαστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων της σύγχρονης γυναίκας, που καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, της μητέρας, της συζύγου, της αδελφής, της φίλης, της εργαζόμενης και αγωνίστριας στο στίβο της ζωής.
Ως Δήμος στηρίζουμε και προωθούμε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη γυναικεία καταξίωση στην τοπική κοινωνία. Με τη λειτουργία διαφόρων δομών και υπηρεσιών, όπως τους Παιδικούς Σταθμούς, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.α., προσπαθούμε να στηρίζουμε τη γυναίκα και τα παιδιά της.
Αναγνωρίζοντας λοιπόν το μεγαλείο της προσφοράς τους, καταθέτουμε, με αφορμή τον Παγκόσμιο Εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας, το σεβασμό και την εκτίμησή μας και ευχόμαστε να συνεχίσουν, παρά τις δυσκολίες της σύγχρονης εποχής, να στηρίζουν την οικογένεια και την κοινωνία, όπως μόνο εκείνες γνωρίζουν με το αστείρευτο θάρρος τους.
Χρόνια Πολλά, λοιπόν, στη γυναίκα που καθημερινά παλεύει και βγαίνει νικήτρια.
Σας αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ