Μήνυμα Δημάρχου Δημητρίου Νασίκα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου «Καλοκαίρι 2016»

Μήνυμα Δημάρχου Δημητρίου Νασίκα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου  «Καλοκαίρι 2016»

3496_548692528631156_2451083054635319519_n
Ο δήμος μας και φέτος, καταθέτει τη δική του πολιτιστική πρόταση ως αντίδοτο στη διάχυτη αίσθηση απαισιοδοξίας, επιλέγοντας τον Πολιτισμό ως ένα από τα πλέον ασφαλή μονοπάτια υπέρβασης της κρίσης.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου έχουν ήδη ξεκινήσει και θα γεμίσουν την καθημερινότητα μας με μουσικές, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακούς χορούς, συναυλίες, μέσα από ένα πλήθος ποιοτικών, καλλιτεχνικών προτάσεων σε όλους εμάς και τους επισκέπτες μας.
Οι μήνες του καλοκαιριού στο Δήμο Ρήγα Φεραίου έχουν τη δική τους ταυτότητα. Κι αυτή παραμένει αναλλοίωτη και ανέγγιχτη από κάθε φθορά ή κλυδωνισμό γιατί την υποστηρίζουμε όλοι με επιμονή και συνειδητή διάθεση αναβάθμισης της πολιτιστικής κουλτούρας του τόπου μας, με τη συνδρομή του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού και εξαιρετικές συνεργασίες με σχήματα που υπηρετούν τον ποιοτικό πολιτισμό απ΄ όλη την Ελλάδα.
Όλοι οι οικισμοί του Δήμου μας θα φιλοξενήσουν διάφορες εκδηλώσεις.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και να στηρίξετε την προσπάθεια του Δήμου μας να αναδειχθεί μέσα από τον Πολιτισμό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤ. ΝΑΣΙΚΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ