Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

1
Με χαμόγελα, μουσική και πρωταγωνιστές τα παιδιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελεστίνου, η καλοκαιρινή τελετή λήξης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε θεατρική παράσταση, χορογραφίες και προβολή εκθεμάτων.
Τα παιδιά παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Η Ειρήνη» του Αριστοφάνη και τη μουσικοκινητική – χοροθεατρική παράσταση «Η αρπαγή της Περσεφόνης». Η ζωντάνια, το κέφι αλλά και οι μοναδικές χορευτικές ικανότητες των παιδιών δημιούργησαν μια άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα που παρέσυρε το κοινό καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος της παράστασης.
Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου ανέφερε ότι «Το ΚΔΑΠ επανδρωμένο με ειδικευμένο, στην κάθε κατηγορία του προσωπικό, με οργανωμένες δραστηριότητες και με πλήρη υπευθυνότητα και ευσυνειδησία στο έργο του, αποτελεί σημαντικό παράγοντα εξέλιξης για τον δήμο μας. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τον τόπο μας με όποιον τρόπο μπορούμε. Να ανοίξουμε και άλλες δομές, να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας, να κινηθεί η αγορά, να μειώσουμε την ανεργία. Πέρα από τις όποιες δυσκολίες, καταφέραμε την επέκταση των δράσεων του συγκεκριμένου προγράμματος με τη δημιουργία νέας δομής ΚΔΑΠ στην τοπική κοινότητα Καναλίων. Ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ΝΠΔΔ και τους υποσχέθηκε τη διατήρηση και την ενίσχυση των παιδικών τμημάτων. Ευχαρίστησε τους δημότες, που με την παρουσία τους τιμούν και δείχνουν διάχυτα την διαδημοτική συνείδηση που τους κατέχει και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την προσφορά εδεσμάτων. Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού μας ξανά το Σεπτέμβρη.»
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας, οι ιερείς αιδ. Αθ. Συρταδιώτης και Αθ. Σκοπιανός, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Κίτσιος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τρ. Γκογκινούδης, Χρ. Παπαρούνας και Δ. Παλληκάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τρ. Παπαϊωάννου, Στ. Χατζής & Μ. Κουσκουρίδας, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου κ. Χρ. Κολοκοτρώνης, ο σύμβουλος της Δ.Κ. Βελεστίνου κ. Γ. Χατζής, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Φερών και Κάρλας, Γ. Παπαδάμ & Κ. Μπόζας και πλήθος κόσμου.
DSC_0004
DSC_0009
DSC_0011
DSC_0015
DSC_0027
DSC_0031
DSC_0036
DSC_0055
DSC_0062
DSC_0064
DSC_0068
DSC_0073
DSC_0100
DSC_0106
DSC_0114
DSC_0117
DSC_0121
DSC_0127
DSC_0134
DSC_0136
DSC_0137
DSC_0173
DSC_0177
DSC_0180