Ευχαριστήριο του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμο, κ. Νικήτα Πρίντζο

Ευχαριστήριο του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμο, κ. Νικήτα Πρίντζο

ευχαρηστηριο1
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζο, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την τεράστια και έμπρακτη προσφορά του μέσα από μία σειρά ενεργειών που φανερώνουν την αμέριστη αγάπη και το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.
Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:
«Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου νιώθουμε την ανάγκη και την επιθυμία να σας απευθύνουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την πολύτιμη δωρεά και τη θαυμαστή συνεισφορά σας στο Δήμο μας.
Σας ευχαριστούμε ξεχωριστά για τις υποτροφίες που απονείματε σε φοιτητές του Δήμου μας δίνοντας τους οικονομική ανάσα στην αντιμετώπιση των δαπανών φοίτησης, για το ασθενοφόρο που θα δωρίσετε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου το οποίο θα εξυπηρετεί τις ιατρικές ανάγκες όλων των δημοτών, καθώς και για τα γάλατα και τις διατακτικές που απλόχερα παραχωρήσατε σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς δημότες χαρίζοντας τους το χαμόγελο και την ελπίδα.
Όλα τα ανωτέρω αποτελούν δώρα ζωής για εμάς, τόσο για το Δήμο μας ως σύνολο όσο και για τον κάθε δημότη ατομικά. Η έμπρακτη παρουσία και προσφορά σας όλα αυτά τα χρόνια ενισχύει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, ιδιαίτερα σε μία εποχή όχι μόνο οικονομικής κρίσης και έλλειψης βασικών πόρων διαβίωσης αλλά και εμφανούς έλλειψης αξιών και αρχών.
Σας ευχαριστούμε που μας υπενθυμίζετε τις έννοιες της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας, του αισθήματος ενότητας και της ανθρωπιάς και που αποτελείτε για εμάς ζωντανό παράδειγμα συνεχούς ανιδιοτελούς κοινωνικής υποστήριξης της τοπικής μας κοινωνίας.
Με Εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤ. ΝΑΣΙΚΑΣ»