Κοπή πίτας Συλλόγου Φιλών Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

Κοπή πίτας Συλλόγου Φιλών Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

Την Τρίτη 14-03-2017 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Στεφανοβικείου Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου «Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου».
Στην κοπή πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτριος Νασίκας, ο Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ, κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Παπαρούνας Χρήστος, ο Πρόεδρος του
Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, κ. Θανάσης Καραπλιάγκος και όλα τα παιδιά – μέλη του Συλλόγου.
Το φλουρί κέρδισε ο αθλητής Τόλιος Χρυσόστομος, στον οποίο δόθηκε ως δώρο από τον Σύλλογο μία στολή Καράτε.
Ο Δήμαρχος, απένειμε σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου επαίνους για τη διάκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νέων για το έτος 2016, στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος που έλαβε χώρα στην Πορταριά Πηλίου στις 11-12-2016 και τη γενικότερη ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και το σύλλογο. Ευχήθηκε καλή χρονιά με ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις για τον Σύλλογο και τους αθλητές του.
Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται συλλογικές δράσεις που παρακινούν τους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους. Οι διακρίσεις των μελών του Συλλόγου και η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών έχουν κατορθώσει να κατακτήσει ο Σύλλογος ξεχωριστή θέση στο χώρο του Καράτε σε πανελλαδικό επίπεδο».
Η αίθουσα του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Στεφανοβικείου που φιλοξενεί τις προπονήσεις του Συλλόγου, και έλαβε χώρα και η κοπή πίτας, έχει παραχωρηθεί από τον Δήμαρχο μετά όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες στις οποίες προέβη η Δημοτική Αρχή για τη δημιουργία και αποπεράτωση όλων των σύγχρονων υποδομών που κατέστησαν την αίθουσα του Γυμναστηρίου κατάλληλη για χρήση.