Ενημερωτική ημερίδα για την υποβολή αιτήσεων ΟΣΕΔ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ενημερωτική ημερίδα για την υποβολή αιτήσεων ΟΣΕΔ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου








Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας, διοργάνωσαν την Δευτέρα 20-03-2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Βελεστίνου ημερίδα με θέμα «ΟΣΔΕ 2017 – Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017».
Έλαβαν χώρα εισηγήσεις από τους, Προϊστάμενο του ΟΠΕΚΕΠΕ της Δ/νσης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κ. Αθανάσιο Βαλιώτη, με θέμα «Υποβολή ορθής Δήλωσης Καλλιέργειας», Ελεγκτή-Γεωπόνο της ΠΔ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κ. Τσακνάκη Πέτρο με θέμα «Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2017» και «Συνδεδεμένες ενισχύσεις – Πράσινη Ενίσχυση» και Ελεγκτή Κτηνίατρο της ΠΔ Θεσσαλίας-Στερεάς, κ. Ζαρμακούπη Κωνσταντίνο με θέμα «Λάθη – Παραλείψεις – Συμβουλές – Σημεία Προσοχής».
Μέσω της ημερίδας υπήρξε πλήρης ενημέρωση στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται άμεσα τόσο για την ορθή υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ όσο για σχετικά ζητήματα που ανακύπτουν.
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, κ. Κίτσιος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Κορώνας Ιωάννης.