Συνάντηση ένωσης πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Συνάντηση ένωσης πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου


Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο Βελεστίνο, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα και του Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας.
Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκε η μάστιγα του δημογραφικού, η οποία ήταν και είναι η βραδιφλεγής βόμβα που απειλεί την Πατρίδα μας, και οι   δύο  πλευρές συμφώνησαν πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα  προβλήματα  με σοβαρές επιπτώσεις στον πληθυσμό της χώρας. Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολυτέκνων αντάλλαξε απόψεις πάνω στο θέμα αυτό  με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου όσον αφορά και το Δήμο μας. Επίσης,  η Ένωση Πολυτέκνων ζήτησε αριθμητικά στοιχεία των ετών 2014, 2015, 2016 και του 1ου τριμήνου 2017, προκειμένου να τα λάβουν υπόψη σε Πανελλήνια μελέτη επί του θέματος και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να τους διαθέσει τα ανωτέρω στοιχεία.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας Δημήτρης, εξήρε την προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχτούν και να επιλυθούν από την Ένωση τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών και υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προώθηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν στους πολύτεκνους.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων κα Πράπα Σουλτάνα, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης κος Κουκλουμπέρης Βάϊος, o κος Ιωάννης Ξυνογαλάς, ο κος Αδάμος Ναπολέων & ο κος Ζήσης Καλόγηρος
 
Για να δείτε το έγγραφο της ένωσης πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας πατήστε εδώ