Δημιουργία κατασκήνωσης παιδιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βένετο της Δ.Ε. Κεραμιδίου

Δημιουργία κατασκήνωσης παιδιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βένετο της Δ.Ε. Κεραμιδίου


Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα προχωρήσει στη διερεύνηση και υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για τη δημιουργία Κατασκήνωσης Παιδιών του Δήμου στο Βένετο Κεραμιδίου. ‘Ήδη με την υπ’ αριθμ. 126/2017 απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το ανωτέρω έργο.
Η περιοχή του Βένετου αποτελεί μια περιοχή με πλούσια βλάστηση και θέα στο Αιγαίο. Υπάρχουν κατάλληλοι χώροι προσβάσιμοι με αυτοκίνητα, σε υψόμετρο 200-250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και με πρόσβαση σε λιμανάκια. Αποτελεί ένα ιδανικό τόπο για τη φιλοξενία παιδιών τους θερινού μήνες γιατί συνδυάζει το Βουνό με τη Θάλασσα.
Ο Δήμος θα προβεί στις απαιτούμενες διαδικασίες που προβλέπονται για ένα τέτοιο εγχείρημα και αφού λάβει τα απαραίτητα μέτρα που θα επιτρέψουν την πραγμάτωση του, θα ξεκινήσει τις εργασίες της κατασκήνωσης που θα αποτελέσει σημαντικό απόκτημα για την περιοχή.
Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Νασίκας τόνισε «Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε τα παιδιά του Δήμου μας να απολαμβάνουν κατά την περίοδο του καλοκαιριού τις ομορφιές της περιοχής μας με την παράλληλη ανάπτυξη δραστηριοτήτων, δίχως να αναγκάζονται οι γονείς να μετακινούνται εκτός των ορίων του Δήμου».