Κοινωνική Προσφορά από το Δήμο Ρήγα Φεραίου

Κοινωνική Προσφορά από το Δήμο Ρήγα Φεραίου


Ρουχισμός και κλινοσκεπάσματα συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Ρήγα Φεραίου, με τους δημότες να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, τα οποία θα αποσταλούν στους πληγέντες από τις πλημμύρες της Μάνδρας Αττικής.
Παράλληλα έγινε διανομή λαδιού, διαφόρων τροφίμων και απορρυπαντικών μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε άπορες οικογένειες του Δήμου.
Ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νίκος Πρίντζος δήλωσε: «Μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής συγκεντρώσαμε μεγάλο αριθμό ρούχων και κλινοσκεπασμάτων για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στη Μάνδρα Αττικής. Συμμετέχουμε και εμείς με αυτό τον τρόπο στη στήριξη των πληγέντων».
Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις του Δήμου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τόνισε: «Συνεχίζονται με επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας, αρχής γενομένης την 8η Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Βελεστίνο, σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα τιμώντας, έτσι, όλους τους δημότες μας και τις Τοπικές Κοινότητες μας. Εκείνο που μας χαροποιεί είναι η συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις, υποδεχόμενοι, έτσι τα Χριστούγεννα με αγάπη και ευτυχία.
Τέλος, ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου με την παρουσία Κοινωνικής Λειτουργού και Ψυχολόγου».
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας αναφέρθηκε: «Με την προφορά μας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη δεν προσφέρουμε μόνο είδη ανάγκης αλλά προσπαθούμε να προσφέρουμε το χαμόγελο και τη στήριξη μας στον κόσμο που υποφέρει είτε από ένδεια , όπως πολλές οικογένειες συνδημοτών μας είτε από καταστροφή της περιουσίας τους, όπως οι κάτοικοι της Μάνδρας Αττικής. Στεκόμαστε δίπλα τους με αίσθημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης».