Δωρεάν σεμινάριο για αγρότες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Δωρεάν σεμινάριο για αγρότες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου


Δωρεάν σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν για γεωργούς το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και για κτηνοτρόφους την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρες 10.00 έως 15.00 στα Κανάλια στο κτίριο του Φορέα Διαχείρισης  Π.Ο.Κα.Μα.Κε.Βε.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τη χρήση φυτοφαρμάκων-λιπασμάτων, εξοικονόμηση αρδευτικού νερού, σχέδια βελτίωση, Νιτρορύπανσης, Βιολογική Γεωργία, Δίκτυο Natura, ΑΠΕ (για γεωργούς) και την αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, εξοπλισμό, σχέδια βελτίωσης, Βιολογική Κτηνοτροφία, Βοσκότοποι, πολλαπλή συμμόρφωση, ΑΠΕ (για τους κτηνοτρόφους).
Εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Παναγιώτης Μιχαλακόπουλος, Γεωπόνος ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Δόμνα Πετσάνη, Msc, Γεωπόνος, Γεωργικός Σύμβουλος και Δημήτρης Κουτσόπουλος, Γεωπόνος.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα πλαίσια του έργου «Ενημέρωση, εκπαίδευση και κατάρτιση νέων επιστημόνων, αγροτών και εκπαιδευτικών για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας της περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλοβρύσου Βελεστίνου(Π.Ο.Κα.Μα.Κε.Βε)-KarlaSchool», ένα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το Πράσινο Ταμείο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κατά τις ώρες 10.00-14.00 στην εταιρεία «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», 2421041499 και στο Φορέα Διαχείρισης (Π.Ο.Κα.Μα.Κε.Βε),2428073993.
Συνδιοργανωτές είναι  το Δίκτυο Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και από Δήμων Επαρχίας Ελασσόνας «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», ο Φορέας Διαχείρισης Κάρλας, το ΚΕΜΕΒΟ και η εταιρεία Συμβούλων «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ».