Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος από το Κ.Υ Βελεστίνου

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος από το Κ.Υ Βελεστίνου


Η Ομάδα Υγείας του Κ.Υ. Βελεστίνου, στα πλαίσια των δράσεων του Αντικαπνιστικού προγράμματος που υλοποιείται υπό την αιγίδα της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας διοργανώνει & σας προσκαλεί στην εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση & την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την πνευμονολογική κλινική του Π.Γ Ν.Λάρισας,με ομιλητές την πνευμονολόγο, κ. Γώγου Ευδοξία και τον καθηγητή πνευμονολογίας, κ.Γουργουλιάνη. Στη συνέχεια των ομιλητών θα γίνει ενημέρωση για το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων & προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε Μαγνησίας και παρουσίαση της αντικαπνιστικής εκστρατείας απο την ομάδα υγείας του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα απο ιατρικό προσωπικό της πνευμονολογικής κλινικής.
Σας προσκαλούμε για μια σύντομη ενημερωτική και περιεκτική προσέγγιση στην παραπάνω εκδήλωση στις 31 ΜΑΪΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣστις 6,30 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ρήγα Φεραίου στον πεζόδρομο Βελεστίνου.