Συγχαρητήρια Δημάρχου Ρήγα Φεραίου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ρήγα Φεραίου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας συγχαίρει ο Δημήτριος Νασίκας ως Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και ως Εκπαιδευτικός :
Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα συγχαρητήρια μου σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου μας, που πέτυχαν στις Ανώτατες Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές Σχολές, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών. Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες και τους κόπους τους, αλλά συγχαρητήρια θερμά αξίζουν και στους  γονείς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειές συμβάλλοντας  με τη δική τους φροντίδα στην επιτυχία!
Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν σημαντικό βήμα στη μελλοντική εκπαιδευτική πορεία ως νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς είναι η πύλη της γνώσης και της επιστήμης, η αρχή των σπουδών ειδίκευσης, που στη συνέχεια θα εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, για να χτίσει ο καθένας το μέλλον το δικό του και το μέλλον της χώρας μας.
Ήταν ένας σημαντικός αγώνας  για όσους κατάφεραν να κατακτήσουν  τους στόχους τους, ενώ για όσα παιδιά το αποτέλεσμα της προσπάθειας δεν ήταν  το επιθυμητό, να είναι σίγουρα ότι λίγη επιπλέον προσπάθεια, αρκετή υπομονή και κυρίως θέληση μπορούν να τα καταφέρουν συνεχίζοντας να αγωνίζονται  με τον ίδιο ζήλο..
Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και κάθε προσωπική ευτυχία! Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις γνώσεις, τις ιδέες σας και την προσφορά σας!