Εθιμοτυπική επίσκεψη Συλλόγου Περιβολιωτών στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη Συλλόγου Περιβολιωτών στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Μαρτίου το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας, που έχει έδρα το Βελεστίνο.
Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας ευχήθηκε “καλή αρχή” στο έργο τους και προέτρεψε τα μέλη του νέου Δ.Σ. να κάνουν τη διαφορά, ενώ τόνισε πως ο Δήμος θα είναι αρωγός σε ό,τι χρειαστούν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
Επίσης ο κ. Νασίκας τους ενημέρωσε για το Κέντρο Τεκμηρίωσης του Ρήγα η μελέτη του οποίου είναι έτοιμη κι αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο Μάρτιο.
Τα μέλη του Δ.Σ. αφού είδαν τη μακέτα που αποτυπώνει το πως θα γίνει το Κέντρο Τεκμηρίωσης του Ρήγα εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους.
Επιπλέον, είπαν ότι με τη στήριξη του Δήμου θα μπορέσουν να κάνουν δράσεις για τον τόπο.
Τέλος, ο Σύλλογος Περιβολιωτών έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων για το καλοκαίρι και ενημέρωσε τον κ. Νασίκα σχετικά με αυτές.
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας αποτελούν οι: Κων. Παπαδάμ, πρόεδρος, Ευρ. Μπομπότης αντιπρόεδρος, Ασημίνα Σκρίμπα γραμματέας, Δημ. Τσιμπουκλής ταμίας , Λουίζα Καλογήρου και Γ. Νιμπής υπεύθυνοι Χορευτικού και Δημ. Σαράντης, Απ. Σαββανάκης και Μαρία Μιχολίτση, μέλη.