ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα, ο Πρόεδρος της Αεραθλητικής Ένωσης Μαγνησίας, κ. Λεονταρίτης Χρήστος και έλαβε χώρα συζήτηση για δύο πανελλήνια πρωταθλήματα που θα διοργανωθούν από την Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας σε συνεργασία με το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Συγκεκριμένα, στις 29, 30 και 31 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελικοπτέρων στο Αεραθλητικό Κέντρο Δήμου Ρήγα Φεραίου- Μοντελοδρόμιο Μάνος Κερπινής στην περιοχή Ριζομύλου και στις 25,26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 διοργανώνεται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικών Αεροπλάνων στο αεροδρόμιο Στεφανοβικείου.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και εργασιών στο χώρο του μοντελοδρομίου.

Ο κ. Νασίκας τόνισε : «Ο Δήμος μας στηρίζει και συμβάλλει στη διοργάνωση δύο πολύ σημαντικών για την περιοχή μας πανελληνίων πρωταθλημάτων της Α.Ε.ΜΑ, η οποία δραστηριοποιείται από το έτος 1991 έως και σήμερα στο χώρο του αεραθλητισμού. Είμαστε σε συνεχή συνεργασία για κάθε δράση της ένωσης και συζητάμε κάθε ζήτημα που ανακύπτει για τη λειτουργία της».    Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Γιάννης Παπαϊωάννου και Νίκος Πρίντζος.

Add Comment