Κλειστά τα σχολεία στις 12/3/2020 & 13/3/2020 λόγω απολύμανσης

Κλειστά τα σχολεία στις 12/3/2020 & 13/3/2020 λόγω απολύμανσης

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜE ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 12/03 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/03 ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και σε συνεννόηση με τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής, καθώς και με το ΚΕΠ Υγείας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου προχωρά στην απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων, παιδικών σταθμών, μουσικής σχολής και των χώρων στέγασης των ΚΑΠΗ. Η απολύμανση είναι ένα μέτρο πρόληψης που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο πανικού.

Η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί από ειδικά συνεργεία ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ για όλα τα σχολικά διδακτήρια (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), παιδικούς σταθμούς και μουσική σχολή που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. Η δε απολύμανση θα συνεχιστεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Η δράση μας αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Δημοτική Αρχή πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές μας, οι εκπαιδευτικοί μας καθώς και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας που είναι περισσότερο ευάλωτες.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ & ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Τ.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

Add Comment