ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ-12 ΙΟΥΝΙΟΥ : ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΠΥ)

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΤΗ  9 ΙΟΥΝΙΟΥ-12 ΙΟΥΝΙΟΥ : ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ  ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΠΥ)

Βελεστίνο, 03-06-2020

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΤΡΙΤΗ  9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ  ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΠΥ)

Εάν υποψιάζεστε ότι το παιδί σας δυσκολεύεται σε κάποιον τομέα μην καθυστερείτε την επαφή σας με τον ειδικό. Ακόμα και αν το παιδί δεν το εκφράζει αλλά αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν κάποιες διαταραχές, όπως: Καθυστέρηση ομιλίας και λόγου, αναπτυξιακές γλωσσικές διαταραχές, μαθησιακές διαταραχές, αυτισμός, καθυστέρηση της ανάπτυξης ομιλίας και λόγου, διαταραχή της ροής της ομιλίας (τραυλισμός), διαταραχές κατάποσης (δυσφαγία), παθήσεις όπως νευρολογικές κ ά, ή έπειτα από μετεγχειρητική περίοδο.

Η Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που σχετίζεται με την αξιολόγηση, τη διάγνωση, τη θεραπεία, την επιστημονική μελέτη και πρόληψη των διαταραχών λόγου, επικοινωνίας, ομιλίας, φωνής και κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες. 

Το ΚΕΠ Υγείας στη 2η θεματική εβδομάδα 09-12/06/20 σας δίνει  τη δυνατότητα να συναντήσετε τους ειδικούς.

Ενημερώστε μας στα τηλ. 2425023794 ώστε να κλείσουμε ραντεβού με την  Λογοθεραπεύτρια  ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, συνεργάτη του ΚΕΠ Υγείας ή στο 2425350011 για Συμβουλευτική γονέων με παιδιά ΔΕΠΥ  από ειδικούς της κινητής μονάδας Μαγνησίας ΔΙΟΔΟΣ την Τρίτη 9/6 στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

Add Comment