ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ                                             Βελεστίνο,  27-08-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

            Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος, Νικόλαος Μπάλσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Πύραρχος, Γεώργιος Βλόντζος και ο Επιπυραγός, Ηλίας Γκουρτζαλής, την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Στην επίσκεψη παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος Παλληκάρης, ο οποίος εξέθεσε λεπτομερώς όλα τα θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Ιωάννης Κουβάτας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Τονίστηκε δε η άριστη συνεργασία ετών του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Νομού Μαγνησίας και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στη συνέχιση της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.    

Ο Δήμαρχος προσέφερε στον Περιφερειακό Διοικητή, κ. Μπάλση εκδόσεις που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.  

Add Comment