ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΙΚΑΣ

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΙΚΑΣ

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΙΚΑΣ

Ο αγιασμός των σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε, σήμερα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 το πρωί.

Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Νασίκας παρευρέθηκε στους Αγιασμούς του Γυμνασίου και Λυκείου Βελεστίνου, ενώ εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν στον Αγιασμό που τελέστηκε στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου .

Ο κ. Νασίκας ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελούν στην προσπάθεια όλων προς την απόκτηση γνώσεων, παιδείας και ηθικών αξιών. Τόνισε, επίσης, ότι οι υπηρεσίες του δήμου θα είναι πάντα σε ετοιμότητα προς εξυπηρέτηση και κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών όλων των σχολικών ιδρυμάτων του δήμου.
Στον αγιασμό Γυμνασίου και Λυκείου, παρευρέθηκαν ακόμη οι: εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Χωροταξίας-Πολιτικής Γης Ν. Μαγνησίας, Ιωάννης Τέας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Νικόλαος Πρίντζος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γεώργιος Παπαδάμ, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές σε όλους.
 

Add Comment