ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ                                                             Βελεστίνο,   22 – 09-2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ

 

Παραδόθηκε, σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στον Ριζόμυλο Ρήγα Φεραίου.

Πρόκειται για νεοκατασκευαζόμενο αγωνιστικό χώρο στις διαστάσεις του οποίου ενσωματώνονται και αυτές του Γηπέδου Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Tο συνολικό εμβαδόν του Γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Έχουν τοποθετηθεί άριστα υλικά, κατάλληλα για τη μείωση της κούρασης  και την αποτροπή τραυματισμών ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης.  Ο αθλητικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο μπασκέτες Ολυμπιακού Τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας : «Παραδίδουμε σήμερα, το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεολαίας μας και των απαιτήσεων των αθλητών.  Το γήπεδο μπάσκετ εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που στόχο έχουν τη βελτίωση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες δραστηριοποίησης των απιδιών μας».

Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Νίκος Πρίντζος, Δημήτρης Παλληκάρης και Χρήστος Μακεδών, οι τοπικοί σύμβουλοι Ριζομύλου, κ.κ. Γιώργος Θεοχάρης και Ρομφαίας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Ριζομύλου, κ. Οδυσσέας Αργυρούδης, ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Χρήστος Δημητρίου, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστ. Κατσιούρα, ο μηχανικός του Δήμου, κ. Λεωνίδας Λάβδας και ο Προϊστάμενος Καθαριότητας, κ. Ευαγ. Καραμπέρης.

Add Comment