ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ                                                             Βελεστίνο,   2 – 11-2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 

Παραδόθηκε, σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 το δεύτερο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στις διαστάσεις του νεοκατασκευαζόμενου αγωνιστικού χώρου ενσωματώνονται και οι διαστάσεις του Γηπέδου Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Το συνολικό εμβαδόν του Γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί είναι άριστης ποιότητας, ειδικά επιλεγμένα για την αποτροπή τραυματισμών, την μείωση της κούρασης ενώ παράλληλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Στον αθλητικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται δύο μπασκέτες Ολυμπιακού Τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας δηλώνει χαρακτηριστικά : «Σήμερα παραδίδουμε το δεύτερο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, που εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης, επισκευής και βελτιστοποίησης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση και αναβάθμιση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δραστηριοποίησης της νεολαίας μας. Το γήπεδο μπάσκετ είναι προσαρμοσμένο άριστα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθητών και των αθλητών μας.

Παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κα. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημήτρης Παλληκάρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου κ. Γεώργιος Παπατόλιας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστολία Κατσιούρα, οι μηχανικοί του Δήμου, κ. Λεωνίδας Λάβδας και κ. Μάχη Παπαδάμ.

Add Comment